lørdag den 25. juni 2011

En klassiker og dog..


Fiskefrikadellen opgraderes med lidt fint revet gulerod, remouladen udskiftes med en skøn urtecreme og kartoflerne piftes op med lidt grønt.

Salat;
800 g nye kartofler
1 håndfuld babyleaves
1 bakke cherrytomater
1 bundt forårsløg
1-2 spsk ekstra jomfru olivenolie
salt og peber

Skyl og slyng salat. Skær tomaterne og snit forårsløg.
Vend kartofler med salat, tomater og forårsløg.
Dryp kartoflerne med olie og krydr.
 

Fiskefrikadeller;
400 g fiskefars
2 store, fint revet gulerødder
rapsolie til stegning


Urtecreme;
1 håndfuld hakkede krydderurter f.eks persille, dild eller purløg
1 dl cremefraiche
2 spsk mayonnaise
salt og peber

Skyl, tør og hak krydderurter. Rør urter med cremefraiche og mayonnaise og smag til.

Opskriften er fra sæson for god smag.

God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar