Fiskefrikadellen opgraderes med lidt fint revet gulerod, remouladen udskiftes med en skøn urtecreme og kartoflerne piftes op med lidt grønt.
800 g nye kartofler
1 håndfuld babyleaves
1 bakke cherrytomater
1 bundt forårsløg
1-2 spsk ekstra jomfru olivenolie
salt og peber
Skyl og slyng salat. Skær tomaterne og snit forårsløg.
Vend kartofler med salat, tomater og forårsløg.
Dryp kartoflerne med olie og krydr.
Fiskefrikadeller;
400 g fiskefars
2 store, fint revet gulerødder
rapsolie til stegning
Urtecreme;
1 håndfuld hakkede krydderurter f.eks persille, dild eller purløg
1 dl cremefraiche
2 spsk mayonnaise
salt og peber
Skyl, tør og hak krydderurter. Rør urter med cremefraiche og mayonnaise og smag til.
Opskriften er fra sæson for god smag.
God fornøjelse!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar