Ny bagte boller og ymer med bærsalat og vaniljesirup.
Bærsalaten og siruppen er brugt før, som en dessert, nu er den som topping på vores morgenmad. Opskriften finder I her.
Bollerne er fra Sif Orellana's bog; "Krudtugler og kanelsnegle"
Verdens nemmeste boller:
15 g gær
1/2 l kold vand
ca. 600 g hvedemel
1 1/2 tsk salt
Opløs gær i vand og tilsæt mel, salt og rørdejen godt sammen.
Dejen skal være lind og du skal ikke bruge dine hænder. Drys mel over dejen og stil den tildækket i køleskabet, til næste morgen.
Tænd ovnen på 275 grader og former 10-12 boller. Dyp hænderne i vand når du former bollerne, for at dejen ikke hænger i.
Drys med mel og bag bollerne i 8 min og skru derefter ned til 225 grader og bag bollerne videre i ca. 15-20 min.
God fornøjelse!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar