onsdag den 6. juli 2011

Så er blomsten begyndt at spire.

I morgen får vi besøg af "Ællingerne", fra vuggestuen, som kommer for at fejre vores datters fødselsdag.
Der skal selvfølgelig også lidt guf til sådan en dag, så det bliver til blomster cookies, som lige er kommet ud af ovnen.


I morgen tidlig står det så på pyntning af "blomsterne" og tilberedning af lidt fingermad, til fødselsdagsgæsterne.

Opskriften på cookies får I her og som jeg har fået lov, at låne af Himmelske kager.
Det er en fantastisk blog og et besøg vær!

Basic sugar cookies (ca. 25 stk)
200 g blødt smør
200 g sukker eller flormelis (flormelis gør dejen mere skrøbelig og fin)
1 stort æg (pisket let samme)
400 g hvedmel
1 spsk vanilje sukker.


Sukker/flormelis og smør røres sammen.
Tilsæt æg og smagsstof.
Sigt mel i lidt af gangen og ælt dejen let sammen.
Pak dejen i film og stil den på køl i 1,5 time, hvorefter dejen æltes let og rulles ud. Husk at drysse bordet med mel.
Dejen skal rulles ud i en ensartet tykkelse, ca 3 mm, i forhold til bagning.

Bages ved 175 grader i ca. 15 min, eller til de er lyse i kanten.

Smagen kan varieres efter smag. F. eks kan der kommes 1 pose brunkagepulver i, eller revet skal af en økologisk appelsin eller citron.

Hvis du klikker her, kan du få mange små, og yderst hjælpsomme tips, fra Camilla, som er hjerne bag bloggen; himmelske kager

God fornøjelse!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar