Vega-svampeburger med sesam og rødkålsslaw.
Opskriften er fra føtex og kan ses her
Bøffer:
250 g champignon
300 g kartofler
2 æg
3 spsk hvedemel
2 fed presset hvidløg
1 tsk spidskommen
1/2 tsk salt
Peber
4 tsk sesamfrø olivenolie
Rens og hak champignonerne fint.
Skræl og riv kartofler, groft. Vrid væden fra.
Bland svampe og kartofler med æg, mel, hvidløg, spidskommen, salt og peber.
Steg bøfferne på en varm pande med lidt olivenolie.
Drys sesam på siderne som vender opad. Vend dem efter 2 min og skru ned til lav varme. Steg i ca. 12 min, til de er faste og vend undervejs.
Kålslaw:
300 g rødkål
200 g rødbeder
100 g blegselleri
50 g løg
150 g creme fraiche 9 %
2 tsk flydende honning
2 tsk flydende honning
5 tsk dijonsennep
salt og peber
Snit rødkål fint.
Skræl og riv rødbeder groft.
Snit løget fint.
Skær blegselleri i meget tynde skiver.
Bland grønsager med dressing af creme fraiche, honning, sennep, salt og peber.
Nu er det bare at bygge din burger, med, bolle, lidt salat, bøf og syltede græskar.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar