180 g. mørk chokolade
70 g. hvedemel
40 g. kakao
1 1 / 2 tsk bagepulver
1 / 4 tsk salt
115 g. smør, blødgjort200 g. brun farin
2 æg
75 g. flormelis
Smelt chokoladen over vandbad og sæt det til afkøling.
Bland mel, kakao, bagepulver og salt sammen og stilles til side.
Piske smør og farin sammen til en luftig og ensartet masse. Pisk derefter æg og chokoladen sammen og bland det med smør og farin. Kom til sidst melblandingen i og pisk forsigtig rundt indtil massen er ensartet og glat.
Stil nu dejen på køl i 30-60 minutter, eller indtil dejen kan trilles til kugler.
Forvarm ovnen til 175 grader og kom imens flormelis i en dyb tallerken. Brug en teske til at dosere mængden med og tril dejen til kugler. Tril derefter kuglerne i flormelis, gerne et par gange så de får godt med flormelis.
Placer kagerne på en bageplade beklædt med bagepapir og med ca. 2-3 cm mellemrum, da de flyder en anelse ud. Bag kagerne i ca. 12 minutter, men sørg samtidig for ikke at gennembage kagerne, da de meget gerne må være en smule savmpede og bløde indeni.
Køl kagerne af på bagepladen i ca. 3 minutter og overfør dem herefter til en rist, hvor de køler helt af.
Opskriften giver ca. 38 stk.
Opskriften har jeg fået fra CookieCrumble, som du finder her.
En skøn blog, hvor I kan hente masser af inspiration.
God fornøjelse!
Køl kagerne af på bagepladen i ca. 3 minutter og overfør dem herefter til en rist, hvor de køler helt af.
Opskriften giver ca. 38 stk.
MUMS.. hvor smager de godt!!
Opskriften har jeg fået fra CookieCrumble, som du finder her.
En skøn blog, hvor I kan hente masser af inspiration.
God fornøjelse!
HVor er de blevet smukke :)
SvarSlet