søndag den 19. august 2012

lidt mere fødselsdag


 Denne gang med lagkage..


3 lagkagebunde(se opskrift her)
5 dl fløde
4 spsk flormelis
450 g hindbær
15-20 knuste makroner
100 g mørk chokolade
1 dl fløde
21/2 dl fløde til pisket til flødeskum 

Smelt chokoladen sammen med 1 dl fløde over svag varme og rør undervejs. Stil det til side, når det er smeltet.
Pisk fløden til skum sammen med flormelis.
Knus markronerne, kom dem i en skål og bland med hindbær.
Vend blandingen rundt i flødeskummet.
Fordel flødeskumscremen på den første bund, læg en ny bund og fordel resten af flødeskumscremen. Slut med den sidste bund.
Smør forsigtigt chokoladecremen ud på den sidste bund, så den er dækket.
Pisk den sidste 2 1/2 dl fløde og pynt kagen

Og som som fødselaren ønskede, sluttede dagen af med bål i haven.


En dejlig dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar