lørdag den 3. november 2012

Nogle dages forsinkelse, men..


 ..lidt halloween skulle vi nu ha'.
Opskriften er fra himmelske kager.


Chokolade cookies ca. 65 stk (med en 7,5 cm stor gingerbread boy cutter)

225 g smør (stuetemperatur)
200 g sukker
110 g brun farin
1 æg
1 tsk vaniljepasta / ekstrakt
350 g mel
50 g kakao
1 tsk bagepulver

Pisk smør og begge typer sukker luftigt. Pisk æg og vanilje i.
Bland mel, kakao og bagepulver sammen og rør det grundigt i dejen. Saml dejen og pak den i film og læg den på køl 1 times tid. 
Rul dejen ud på et meldrysset bord mellem to stykker afstandstræ, f.eks rørepinde fra maleren. På den måde bliver kagerne lige tykke og bager dermed ens i ovnen. 
Udstik figurerne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag kagerne midt i ovnen ved 190 C i ca. 8 minutter. Lad dem køle lidt på bagepladen inden de overføres til en rist for at køle helt. Når kagerne er helt afkølede dekoreres de med royal icing.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar