søndag den 24. februar 2013

Havregrynscookies med æble


 (Opskriften er fra Hummingbird Bakery)

135 g usaltet smør, blødgjort
80 g sukker
80 g lyst rørsukker
1 stort æg
1/2 tsk vaniljeessens
190 g hvedemel
1/2 tsk salt
1/4 tsk kanel
1/2 tsk natron
2 æbler, gerne Granny Smith
60 g havregryn

Rør smør og begge slags sukker sammen i en skål med elpisker. Tilsæt vaniljeessens og æg, og rør det sammen ved middel hastighed. Sigt mel, salt, kanel og natron sammen i en anden skål, og kom det i ad to omgange - rør rundt, til dejen samler sig.
Skræl æblerne og riv dem fint. Pres alt væde ud og kasser væden. Tilsæt havregryn og 60 g af æblerne, og rør det i med håndkraft.
Del dejen til 12 ens, runde kugler

Bag små kagerne ved 170 grader i 15-20 minutter.
Ønsker du en blødere cookie, tages de ud,når de begynder at få farve.
Afkøl i 10 minutter, hvorefter de kommer over på en bagerist og køler helt af.

Fortsat god søndag
 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar