søndag den 7. april 2013

Lakridscupcakes


(Opskriften er fra Johan Bülow)
ca. 16 stk.

Cupcakes

225 g sukker
225 g usaltet smør
225 g hvedemel
4 æg
2½ tsk. bagepulver
1 tsk. kardemomme
1 tsk. vaniljesukker
9 tsk. Salty Liqourice Syrup 

Tænd ovnen på 175 grader, varmluft og klargør 16 muffinsforme.
Bland mel og bagepulver, og pisk det med de resterende ingredienser
i en skål, til dejen er klumpfri.

Fordel dejen i papirformene og placér en halv teske
Lakridssirup på toppen af dejen i hver form (Dette er de 9 tsk.)
Tag en tandstik og rør så siruppen fordeler sig i dejen.

Bag muffins’ne i 20 min. Afkøl dem
på en rist.


Topping

200 g philadelphia natural
2 spsk. flormelis
2 tsk. Fine Liqourice Powder 


Bland Philadelphia (eller anden flødeost natural) med flormelis og Lakridspulver.
Smør et tykt lag på hver muffin lige inden servering, og pynt med et
drys Lakridspulver og en Lakrids. 



God Søndag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar