200 g frosne hindbær
50 g sukker
1/2 usprøjtet citron
400 g marcipan
300 g tempereret mørk chokolade
Kog hindbærrene sammen med sukker og saften af en 1/2 citron. Blend og si kernerne fra i en sigte.
Kom hindbærpuréen tilbage i gryden og kog den ved svag varme, til puréen bliver tyk. Afkøl puréen og ælt den sammen med marcipanen.
Pas på ikke af gøre massen for blød.
Marcipanmassen deles i stykker á 20 g, og de stilles til at tørre i ca. 5 timer.
Herefter trilles de til fine æg.
Æggene rulles derefter i flydende chokoladen.
Opskriften er fra "sans for chokolade" af Rasmus Bo Bojesen.
Når man nu var i gang, i køkkenet, så kunne den lille rest af hindbær blive til marmelade.
Sidste års høst, er nemlig ved at brugt op.
Men nu nærmer vi os snart denne nye sæson og så skal der, igen plukkes og syltes!
Glæder mig.
God påske til Jer alle
Ingen kommentarer:
Send en kommentar