..lidt halloween skulle vi nu ha'.
Opskriften er fra himmelske kager.
Chokolade cookies ca. 65 stk (med en 7,5 cm stor gingerbread boy cutter)
225 g smør (stuetemperatur)
200 g sukker
110 g brun farin
1 æg
1 tsk vaniljepasta / ekstrakt
350 g mel
50 g kakao
1 tsk bagepulver
Pisk smør og begge typer sukker luftigt. Pisk æg og vanilje i. Bland mel, kakao og bagepulver sammen og rør det grundigt i dejen. Saml dejen og pak den i film og læg den på køl 1 times tid.
225 g smør (stuetemperatur)
200 g sukker
110 g brun farin
1 æg
1 tsk vaniljepasta / ekstrakt
350 g mel
50 g kakao
1 tsk bagepulver
Pisk smør og begge typer sukker luftigt. Pisk æg og vanilje i. Bland mel, kakao og bagepulver sammen og rør det grundigt i dejen. Saml dejen og pak den i film og læg den på køl 1 times tid.
Rul dejen ud på et meldrysset bord mellem to stykker afstandstræ, f.eks rørepinde fra maleren. På den
måde bliver kagerne lige tykke og bager dermed ens i ovnen.
Udstik figurerne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag kagerne midt i ovnen ved 190 C i ca. 8 minutter. Lad dem køle lidt
på bagepladen inden de overføres til en rist for at køle helt.
Når kagerne er helt afkølede dekoreres de med royal icing.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar