Så er siruppen lavet til desserten i morgen.
Desværre kan jeg endnu ikke røbe, til hvad den skal serveres.
Men.. jeg kan sige så meget at opskriften er fra Feminas tillæg nr 27/2011 og her er den;
1 stang vanilje
2 dl sukker
1 dl vand
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kom vaniljestang, sukker og vand i en kasserolle, og kog det op i 3-5 min.
Tag siruppen af varmen, og køl den helt ned inden brug. Fjern vaniljestangen.
Siruppen kan holde sig flere dage i køleskabet.
Jeg har dog valgt at lade siruppen simre 5-8 min(den bliver lidt tykkere) og husk, der må IKKE røres imens den koger!
Jeg har den til at stå på køkkenbordet og ikke i køleskabet.
Jeg har dog valgt at lade siruppen simre 5-8 min(den bliver lidt tykkere) og husk, der må IKKE røres imens den koger!
Jeg har den til at stå på køkkenbordet og ikke i køleskabet.
God fornøjelse!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar