onsdag den 28. december 2011

The hummingbird bakery..


.. er en skøn kagebog.
Første opskrift jeg har afprøvet Deres sukkersmåkager.


200 g usaltet smør, stuetemperatur
275 g melis
1/4 tsk vaniljeekstrakt
1 æg
400 g hvedemel
et nip salt
1/2 tsk vinsten

Pisk smør, sukker og vanilje let og luftigt i en rørmaskine med en fladspartel (eller brug en elpisker)
Tilsæt ægget, rør godt, og skrab evt. ublandede ingredienser ned fra sidermne af skålen med en gummiskraber.
Tilsæt mel, salt og vinsten og rør godt, men ikke for længe. Dejen skal være let, blød og nem at arbejde med.
Drys bordet med lidt mel og rul dejen ud.
Udstik i ønsket form og bag dem i ca. 10 min. ved en forvarmet ovn ved 170 grader.
hold godt øje med dem de skal være gyldne i kanten og lysere i midten.
Afkøl inden de pyntes med æggehvideglasur. 

God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar