søndag den 5. februar 2012

Cheesecake-brownie



Bagte denne skønne, skønne kage i fredags.



125 g smør
100 g mørk chokolade
2 dl sukker
2 æg
2 dl mel
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. kakaopulver
200 g flødeost
1 dl sukker
1 æggeblomme
1 tsk. vaniljesukker
Smelt smør og chokolade i en kasserolle ved lav varme. Tag det af varmen og pisk sukker og æg luftigt. Pisk den lune chokolade i og bland mel med vaniljesukker og kakaopulver. Sigt det i den chokolademassen og rør det godt sammen. Smør en form (20 x 25 cm), læg et stykke bagepapir i bunden og smør også det. Hæld kage massen i formen.
Pisk flødeost, sukker, æggeblomme og vaniljesukker med en elpisker. Dryp store klatter af ostemassen oven i browniemassen. Marmorér kagen ved at trække en kniv igennem den. Bag kagen ved 175 grader i 35-40 minutter.
Lad kagen køle en smule og sæt den i køleskabet. Lad være med at dække den til før den er helt kold. Skær den i firkanter og servér til kaffen.
Kagen kan med fordel laves dagen i forvejen og opbevares på køl.

Opskriften er af Louisa Lorang og hendes blog finder I her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar