fredag den 2. marts 2012

Tilbage til min barndom...


.. og mormors kager.
Dog er denne opskrift fra The hummingbird bakery kagebog


275 g lyst muscovadosukker
2 æg
200 g skrællede bananer, mosede
275 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk stødt kanel
1 tsk stødt ingefær
150 g usaltet smør, smeltet.

en aflang bageform på 23x13 cm, smurt og drysset med mel.

Pisk sukker og æg godt i en røremaskine med en flad spartel, eller elpisker, og rør de mosede bananer i.
Tilsæt mel, bagepulver, natron, kanel og ingefær. Bland det grundigt, til alle de tørre ingredienser er godt arbejdet ind i æggeblandingen. Hæld den smeltede smør i, og bland det hele godt sammen.

Hæld dejen i den klargjorte form, og glat overfalden. Bag kagen i en forvarmet ovn i ca. 1 time, ved 170 grader, eller til den er fast at røre ved og der ikke hænger noget fast i en kødnål stukket ned i midten. Lad kagen køle lidt i formen, før den vendes ud på en bagerist og køler helt af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar