lørdag den 3. marts 2012

Peanutbuttercookies


Opskriften er fra The hummingbird bakery

225 g usaltet smør, stuetemperatur
200 g melis
200 g muscovadosukker
2 æg
1/2 tsk vaniljeekstrakt
250 g crunchy (groft) peanutbutter
350 g hvedemel
2 1/2 tsk natron
1/2 tsk salt
75 g mørk chokolade, hakket

Pisk smør og 2 slags sukker let og luftigt i en røremaskine med en flad spartel, eller elpisker. Tilsæt et æg af gangen, rør godt, og skrab evt. ublandede ingredienser ned fra siden efter hvert æg. Skru ned til lav hastighed, og rør vanilje og peanutbutter i.
Tilsæt mel, natron og salt, og bland det godt til en jævn dej. Fordel den hakkede chokolade jævnt i.
læg 6 store klatter dej på haver bageplade. Sørg for, at der er god afstand imellem, så kagerne kan flyde ud under bagningen. Bag kagerne i den forvarmede ovn ved 170 grader i ca. 10 min. eller til de er gyldne i kanterne og helt flade. Lad kagerne køle lidt af på pladerne, før de vendes ud på en bageristog køler helt af. De skal være bløde og seje.

God Weekend til alle I skønne bloggere!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar