fredag den 7. september 2012

Kokostoppe med lime


Kongerigets kager af Mette Blomsterberg

3 æg (str. L)
300 g lys rørsukker
300 g kokosmel
100 g groftrevet ren rå marcipan
revet skal af 2 vaskede limefrugt

Chokoladedyp
ca. 200 g tempereret, god mørk chokolade

Kom æg, sukker og kokosmel, revet marcipan og limeskal i en skål, og rør til dejen samler sig. Lad dejen trække tildækket i køleskabet i 1 time.
Del dejen i 15 ens portioner, og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Form dem til toppe med hænderne - dyp eventuelt fingrene i lidt vand ind imellem.
Bag toppene i en ovn ved 180 grader i ca. 10-15 minutter, til de er let gyldne.
Tag dem ud, og lad dem køle helt af i køleskabet.
Temperer chokoladen og dyp bundene heri. Dryp kokostoppene af for overskydende chokolade, læg dem på hovedet, og lad chokoladen størkne.
Opbevar kokostoppene i en tætsluttende beholder i køleskabet.

Giver 15 stk.

God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar