lørdag den 11. maj 2013

Biscotti med tranebær, appelsin og chokolade.


Opskriften er fra alt for damerne

25-30 stk.

125 g mandler uden skal
175 g hvedemel
175 g sukker
 1 appelsin
1/2 vaniljestang
1 nip salt
1/4 tsk bagepulver
30 g hakkede tørrede tranebær 
50 g hakket mørk chokolade
2 æg

Hak mandlerne groft, og bland dem sammen med hvedemel, sukker, appelsinskal, vanilje, salt, bagepulver, tranebær og chokolade.
Rør æggene i.
Saml dejen til en jævn dej, og drys lidt mel på bordet.
Rul dejen til 2 stænger. Kom stængerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 25 minutter ved 175 grader.
Tag dem ud af ovnen, og skær stængerne i skiver. Skru ned for ovnen, og bag kagerne i 35 minutter ved 125 grader.
Afkøl kagerne, og opbevar dem i en lufttæt beholder.

God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar