fredag den 22. juni 2012

Forårstærte med tomat



Tærtedej:
1 tsk salt
250 g hvedemel
75 g smør
100 g kvark

Vend salt og hvedenel, smuldr smørret i dejen og saml den med kvark.
Du kan også komme det hele i foodprocesseren og blend det.
Lad dejen hvile tildækket 1 time i køleskabet.
Rul den ud og læg den i en velsmurt tærteform.

Fyld:
150 g friske spinat
10 asparges
4 æg
200 g feta
100 g ricotta
salt og peber
10 små tomatre i halve
2 tsk maldon salt og friskkværnet peber

Damp spinaten, dryp den godt af og læg den i bunden af tærten. Skær den nederste træede del af aspargesene væk, skær resten i mindre stykkeer, der lægges  over spinanten.
Pisk æg, feta og iscotta sammen tilsæt salt og peber og hæld i tærteformen.
Pres de halve tomater ned i fyldet,


Bages ved 180 grader i ca. 45 minutter.


2 kommentarer:

  1. Den ser super god ud :o) Men hvad er ricotta.....

    SvarSlet
  2. Det er en slags ost.
    Du kan finde den i de fleste supermarkeder

    SvarSlet