søndag den 17. marts 2013

Tranebær cookies med lakrids


(Opskriften er fra bloggen: det bedste jeg ved.., og I finder den her. Jeg har dog ændret lidt i den)


250 g mel  
½ tsk. bagepulver
10 g  raw liquorice powder, fra Johan Bülow
  60 g hakket, tørrede tranebær  
180 g koldt smør  
250 g rørsukker  
1 æg
Mel og bagepulver sigtes i en skål. Tilsæt lakridspulver, tranebær og smør i små tern. Kør det hele sammen på køkkenmaskinen – hvis du har en, ellers ælt det i hånden til smørret er rørt ud. Tilsæt sukker og æg, og rør kun lige til dejen samler sig.
Rul dejen i to lange pølser med en diameter på 3-4 cm. Sæt dem på køl eller frost til de er hårde. 
 Skæres i skiver, ca. 1/2 cm, som sættes på bageplader. 

Bages  ved 180° varmluft, i 8-10 min, til de er gyldne i kanten. Stadig lidt seje inden i, for sådan kan jeg bedst li' dem!

God søndag!

1 kommentar:

  1. Kære Anita,

    Du har vundet Supershape konkurrencen på Carlas Cafe. Det er ikke lykkedes mig at finde din mailadresse, så du må meget gerne sende mig en mail på mette@carlascafe.dk, så vi kan få præmien sendt til dig :)

    SvarSlet