(Opskriften er fra bloggen: det bedste jeg ved.., og I finder den her. Jeg har dog ændret lidt i den)
250 g mel
½ tsk. bagepulver
10 g raw liquorice powder, fra Johan Bülow
60 g hakket, tørrede tranebær
180 g koldt smør
250 g rørsukker
1 æg
Mel og bagepulver sigtes i en skål. Tilsæt lakridspulver, tranebær og smør i små tern. Kør det hele sammen på køkkenmaskinen – hvis du har en, ellers ælt det i hånden til smørret er rørt ud. Tilsæt sukker og æg, og rør kun lige til dejen samler sig.
Rul dejen i to lange pølser med en diameter på 3-4 cm. Sæt dem på køl eller frost til de er hårde.
180 g koldt smør
250 g rørsukker
1 æg
Mel og bagepulver sigtes i en skål. Tilsæt lakridspulver, tranebær og smør i små tern. Kør det hele sammen på køkkenmaskinen – hvis du har en, ellers ælt det i hånden til smørret er rørt ud. Tilsæt sukker og æg, og rør kun lige til dejen samler sig.
Rul dejen i to lange pølser med en diameter på 3-4 cm. Sæt dem på køl eller frost til de er hårde.
Skæres i skiver, ca. 1/2 cm, som
sættes på bageplader.
Bages ved 180° varmluft, i 8-10 min, til de er gyldne i kanten. Stadig lidt seje inden i, for sådan kan jeg bedst li' dem!
God søndag!
Kære Anita,
SvarSletDu har vundet Supershape konkurrencen på Carlas Cafe. Det er ikke lykkedes mig at finde din mailadresse, så du må meget gerne sende mig en mail på mette@carlascafe.dk, så vi kan få præmien sendt til dig :)