søndag den 11. august 2013

Grøn salat med bagte tomater og parmesan




300 g blommetomater
3 spsk olivenolie
11/2 fed hvidløg
salt og peber
2-3 håndfulde blandet salat
11/2 spsk balsamico
2 spsk olivenolie
1 stort skalotteløg
1 dl plukket bredbladet persille
parmesan i tynde skiver

Halvér tomaterne på langs. Kom dem på en bageplade med bagepapir. Hæld de 3 spsk oliven olie over, og krydr med det meste af det pressede hvidløg, slat og peber. Bag tomaterne  45 minutter ved 150 grader. Tag dem ud og køl af.
Skyl salat.
Bland balsamico med resten af hvisløget, de 2 spsk olie, salt og peber, og vend salaten sammen med dressingen. Anret salaten på et stort fad,med bagte tomater, skalotteløg skåret i tynde skiver, persille og fint revet parmesan.

God fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar